Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Cel mai bun roman polițist scris de un angajat al MAI
14.11.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Romanul „Omul de legătură“, semnat de Cristina Clinci din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, a fost premiat miercuri, 13 noiembrie 2013, de Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat, ca fiind cel mai bun roman poliţist scris de un angajat al MAI. Romanul este câştigatorul primei ediţii a Concursului de romane poliţiste organizat de Editura MAI.

Cu ocazia decernării titlului, secretarul de stat a declarat: ”Remarc cu bucurie şi admiraţie demersurile colegilor noştri care şi-au dovedit talentul literar ca autori de romane poliţiste. Acest gen publicistic este unul cu care cei de vârsta mea şi-au petrecut copilăria şi tinereţea şi care, pentru mulţi a însemnat o tentaţie, uneori chiar motivare, să transforme în realitate acele poveşti minunate, îndreptându-se astfel spre o carieră în Poliţie sau în altă structură a Ministerului Afacerilor Interne”.

Au fost acordate premii și altor lucrări de specialitate ce au abordat subiecte precum managementul situațiilor de urgență sau tactica polițienească.

Premierea a reprezintat ceremonia de deschidere a celei de a XVII-a ediţii a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a MAI, eveniment ce se desfășoară în perioada 13-16 noiembrie 2013, la Centrul Cultural al M.A.I. din strada Mihai Vodă, nr. 17, sector 5, Bucureşti, potrivit unui comunicat.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.