Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Cel mai bun roman polițist scris de un angajat al MAI


14 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Romanul „Omul de legătură“, semnat de Cristina Clinci din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, a fost premiat miercuri, 13 noiembrie 2013, de Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat, ca fiind cel mai bun roman poliţist scris de un angajat al MAI. Romanul este câştigatorul primei ediţii a Concursului de romane poliţiste organizat de Editura MAI.

Cu ocazia decernării titlului, secretarul de stat a declarat: ”Remarc cu bucurie şi admiraţie demersurile colegilor noştri care şi-au dovedit talentul literar ca autori de romane poliţiste. Acest gen publicistic este unul cu care cei de vârsta mea şi-au petrecut copilăria şi tinereţea şi care, pentru mulţi a însemnat o tentaţie, uneori chiar motivare, să transforme în realitate acele poveşti minunate, îndreptându-se astfel spre o carieră în Poliţie sau în altă structură a Ministerului Afacerilor Interne”.

Au fost acordate premii și altor lucrări de specialitate ce au abordat subiecte precum managementul situațiilor de urgență sau tactica polițienească.

Premierea a reprezintat ceremonia de deschidere a celei de a XVII-a ediţii a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a MAI, eveniment ce se desfășoară în perioada 13-16 noiembrie 2013, la Centrul Cultural al M.A.I. din strada Mihai Vodă, nr. 17, sector 5, Bucureşti, potrivit unui comunicat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică