Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Afaceri transfrontaliere, Drept penal

Amânarea eliberării Iuliei Timosenko

18 noiembrie 2013 | Diana STOICA

Parlementul ucrainian a amanat aprobarea proiectului de lege care ar putea sa o elibereze pe fosta prim-ministru Iulia Timosenko, potrivit publicatiei New York Times.

Guvernele occidentale au sustinut mult timp eliberarea doamnei Timosenko, iar acesta actiune a fost in general considerata o preconditie pentru ca legaturile politice si comerciale sa fie semnate la conferinta de la Vilnius, Lituania.

Parlamentul a intarziat, de asemenea, adoptarea celorlalte doua proiecte de lege cu initiativele politice impuse de Uniunea Europeana. Intr-o declaratie anterioara, Uniunea Europeana a declarat ca este decisa sa semneze acordurile cu Ucraina, insa anumite conditii trebuie indeplinite, printre care luarea unei decizii in privinta Iuliei Timosenko.

Volodimir Rybak, reprezentantul Parlamentului, a declarat ca nu s-a putut vota deoarece modificarile necesare trebuie analizate amanuntit si trebuie luate anumite masuri procedurale in vederea stabilirii acestora.

Diana STOICA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică