Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă – București, 23 noiembrie 2013
18.11.2013 | Daria NICULCEA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Liga Studenților Români din Străinătate, în parteneriat cu British Council din România, lansează conferința „Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă” care va avea loc pe 23 noiembrie, în cadrul Expoziției Educației din Marea Britanie, organizată de British Council și Ambasada Marii Britanii la Howard Johnson Grand Plaza, București.

Conferința „Internaționalizarea Educației” va reuni factori de decizie și experți în domeniul educației, elevi, studenți, cadre didactice, absolvenți ai unor universități britanice cu reușite importante în carieră, precum și reprezentanți ai sectorului neguvernamental și ai mediului de afaceri. Prima parte a conferinței se va concentra asupra studiului în Marea Britanie și dezvoltării parteneriatelor româno-britanice la nivel universitar, iar a doua parte va aborda subiectul întoarcerii acasă, al oportunităților de carieră din România și va include prezentări din partea unor manageri români de succes.

Cei interesați să participe la conferința “Internaționalizarea Educației” sunt rugați să se înscrie până pe 20 noiembrie 2013, completând următorul formular.

„Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă” continuă seria evenimentelor organizate de LSRS și British Council pe tema internaționalizării experienței studențești. Conferința anterioară, “Puterea mobilităţii globale a studentului  –  a Student Policy Forum”, organizată pe 25 iunie 2012 la București, s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor, studenților și al experților în domeniul educației.

CONTACT: Cristina Buzașu, Coordonator “Internaționalizarea Educației”. E-mail: cristina.buzasu@proiecte.lsrs.ro. Tel.: 0735.110.429

Dorina NICULCEA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate