Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 

Modificarea Ghidului de finanţare a Programului privind creşterea producţiei de energie din surse regenerabile
19.11.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 703 din data de 15 noiembrie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului mediului şi schimbărilor climatice nr. 2631/2013 pentru modificarea şi completarea Ghidului de finanţare a Programului privind creşterea producţiei de energie din surse regenerabile, aprobat prin Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr. 714/2010.

Actul normativ modifică şi completează Ghidul de finanţare a Programului privind creşterea producţiei de energie din surse regenerabile, după cum urmează:

Se precizează că finanţarea nerambursabilă acordată va fi recuperată în cazul în care obiectivele finanţate nu sunt folosite conform scopului stabilit, precum şi în cazul în care acestea au fost vândute sau închiriate în timpul derulării proiectului şi după finalizarea proiectului, pe o perioadă de 5 ani, în cazul întreprinderilor mari, şi 3 ani, în cazul IMM-urilor, eliminându-se interdicţia referitoare la gajare şi ipotecare.

Se introduc prevederi care dau dreptul la constituirea de garanţii, în condiţiile precizate în actul normativ.

Astfel, pentru asigurarea finanţării cheltuielilor necesare derulării şi finalizării proiectului, beneficiarul finanţării poate constitui garanţii în favoarea unei instituţii de credit, sub forma ipotecării asupra investiţiei care face obiectul contractului de finanţare şi/sau asupra activelor din patrimoniul propriu, legate de proiect, în condiţiile legii, sub condiţia executării garanţiilor după expirarea perioadei de monitorizare a proiectului, cu acordul prealabil al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.