Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tiberiu Nițu, Robert Cazanciuc și Oana Schmidt-Hăineală, la seminarul ”Răspunderea disciplinară a magistraţilor”


19 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Tiberiu Nițu, Procurorul General al României, a participat luni, 18 noiembrie 2013, la seminarul cu tema ”Răspunderea disciplinară a magistraţilor” organizat la Târgu Mureș de PÎCCJ, în parteneriat cu Inspecţia Judiciară din cadrul CSM, potrivit unui comunicat.

În deschiderea sesiunii au ținut discursuri Robert Cazanciuc – ministrul Justiţiei, Oana Andrea Schmidt-Hăineală – preşedinte al CSM, precum şi Gheorghe Stan – inspector-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare. Evenimentul se desfășoară în perioada 18-19 noiembrie 2013 și printre participanți se numără membri ai Secţiei pentru procurori a CSM, reprezentanți ai Inspecției Judiciare, dar și procurori cu funcții de conducere din cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel și din cadrul PICCJ.

Scopul seminarului îl reprezintă omogenizarea actului de conducere la nivelul PICCJ, obiectiv care presupune cunoașterea de către procurori a viziunii Inspecției Juridice și a Secției pentru procurori în ceea ce privește răspunderea disciplinară a magistraților.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii