Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Șeful Oficiului Consiliului Europei în domeniul criminalității informatice a fost la Ministerul Justiției
19.11.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 18 noiembrie 2013, un comunicat privind întâlnirea secretarului de stat din Ministerul Justiției, Simona-Maya Teodoroiu, cu Alexander Seger, Șeful Diviziei privind protecția datelor personale și cybercrime, Consiliul Europei.

Simona-Maya Teodoroiu, secretar de stat în Ministerul Justiției, l-a întâmpinat, la sediul ministerului, pe Alexander Seger, Șeful Oficiului Consiliului Europei în domeniul criminalității informatice de la București, participând și Cristina Schulman, consilier juridic, Direcția drept internațional și cooperare judiciară.

Inițiativa de înființare în România a Oficiului Consiliului Europei și semnarea, la data de 15 octombrie 2013, a Memorandumului de Înțelegere dintre Guvernul României și Consiliul Europei, au fost discutate de către cele două părți, exprimându-și mulțumirea pentru succesul avut cu încheierea lor, dar și pentru ajutorul și sprijinul oferit de Ministerul Justiției cu privire la finalizarea cu succes a negocierilor. De asemenea a fost discutată faza în care se află înființarea Oficiului, Seger înștiințând cu privire la pașii următori ce trebuiesc îndepliniți și fiind asigurat că va continua să beneficieze de suport, din partea Ministerului Justiției, pentru operaționalizarea Oficiului și îndeplinirea obiectivelor sale.

Această întâlnire a servit și pentru un schimb de informații referitoare la reprezentarea României în cadrul viitoarei Conferințe Octopus, evidențiind astfel excelenta cooperare din cadrul parteneriatului, în domeniul criminalității informatice, dintre Consiliu Europei și Ministerul Justiției din România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate