Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Șeful Oficiului Consiliului Europei în domeniul criminalității informatice a fost la Ministerul Justiției


19 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Cyberlaw, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 18 noiembrie 2013, un comunicat privind întâlnirea secretarului de stat din Ministerul Justiției, Simona-Maya Teodoroiu, cu Alexander Seger, Șeful Diviziei privind protecția datelor personale și cybercrime, Consiliul Europei.

Simona-Maya Teodoroiu, secretar de stat în Ministerul Justiției, l-a întâmpinat, la sediul ministerului, pe Alexander Seger, Șeful Oficiului Consiliului Europei în domeniul criminalității informatice de la București, participând și Cristina Schulman, consilier juridic, Direcția drept internațional și cooperare judiciară.

Inițiativa de înființare în România a Oficiului Consiliului Europei și semnarea, la data de 15 octombrie 2013, a Memorandumului de Înțelegere dintre Guvernul României și Consiliul Europei, au fost discutate de către cele două părți, exprimându-și mulțumirea pentru succesul avut cu încheierea lor, dar și pentru ajutorul și sprijinul oferit de Ministerul Justiției cu privire la finalizarea cu succes a negocierilor. De asemenea a fost discutată faza în care se află înființarea Oficiului, Seger înștiințând cu privire la pașii următori ce trebuiesc îndepliniți și fiind asigurat că va continua să beneficieze de suport, din partea Ministerului Justiției, pentru operaționalizarea Oficiului și îndeplinirea obiectivelor sale.

Această întâlnire a servit și pentru un schimb de informații referitoare la reprezentarea României în cadrul viitoarei Conferințe Octopus, evidențiind astfel excelenta cooperare din cadrul parteneriatului, în domeniul criminalității informatice, dintre Consiliu Europei și Ministerul Justiției din România.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro