Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

MJ. Semnarea Protocolului de cooperare în domeniul justiției între România și Muntenegru


20 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Ministerul Justiției a dat publicității marți, 19 noiembrie 2013, un comunicat privind vizita unei delegații din Muntenegru la sediul ministerului.

Delegația a fost întâmpinată de ministrul justiției, Robert Marius Cazanciuc, în fruntea ei aflându-se omologul său, care este și vice-premier, Dusko Markovic. Scopul acestei întâlniri a fost semnarea Protocolului de cooperare între cele două ministere ale justiției, consolidând astfel relațiile bilaterale în acest domeniu. Discuțiile au vizat teme precum cooperarea judiciară, reforma sistemelor judiciare atât din România, cât și din Muntenegru, cooperarea în domeniul administrației penitenciarelor, dar și al probațiunii, experiența ambelor părți în domeniul afacerilor europene.

S-a oferit, prin intermediul TAIEX, suport pentru integrarea europeană a Muntenegrului, furnizat cu ajutorul expertizei în domeniile de competență. Către autoritățile din Muntenegru a fost trimisă o listă ce cuprinde domeniile de interes, dar și nominalizarea, în domeniul justiției, a experților români.

Ambele state doresc sporirea încrederii în sistemul judiciar atât la nivel local, intern, cât și la nivel european și internațional, extern.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică