Varia
JURIDICE

MJ. România organizează în 2016 Adunarea Generală a Organizației Europene de Probațiune


20 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Luni, 18 noiembrie 2013, a avut loc la sediul Ministerului Justiției, întâlnirea de lucru dintre Iuliana Cărbunaru, directorul Direcției de Probațiune, Willem van der Brugge, secretarul general al Organizației Europene de Probațiune (CEP) și Martine Herschel, ofițerul executiv al acestei organizații, potrivit unui comunicat al MJ.

Scopul acestei întâlniri de lucru l-a reprezentat organizarea în România, în anul 2016, a următoarei Adunări Generale a Organizației Europene de Probațiune, care se ține o dată la 3 ani, organizație în cadrul căreia Ministerul Justiției este membru din anul 1999, realizându-se o bună și strânsă colaborare între cele două, atât la nivel tehnic, cât și în ceea ce privește organizarea unor evenimente internaționale, în comun, de anvergură, care au fost foarte bine primite de către participanți. Adunarea Generală a Organizației Europene de Probațiune (CEP) din 2016 va fi și cea de-a 35-a aniversare a CEP, precum și aniversarea a 15 ani de funcționare a sistemului român de probațiune.

Se dorește organizarea în România pentru a evidenția obiectivul CEP, acela de a realiza o apropiere între statele ce se regăsesc în sud-estul Europei și celelalte state membre în cadrul organizației, precum și obiectivul ce îl are Ministerul Justiției de a fructifica vizibilitatea sistemului român de probațiune.

Urmează să se stabilească, pentru anul 2016, când va avea loc acest eveniment, etapele de organizare, precum și agenda pentru 2016, stabilindu-se la nivel european unele linii strategice pentru perioada 2014-2020.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro