Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua Ştafetei. Secretar de stat pentru o zi
21.11.2013 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust

SONY DSCBianca Apostolescu, elevă în clasa a VIII – a la Școala nr. 20 din București, a petrecut întreaga zi alături de Codrin Scutaru, secretar de stat, pentru a experimenta poziția unei înalte funcții la conducerea unui minister, în cadrul proiectului “Ziua Ştafetei” – eveniment organizat de Fundaţia Terre des homes împreună cu partenerii săi şi cu sprijinul Ambasadei Mării Britanii la Bucureşti, potrivit unui comunicat al MMFPSPV.

Secretarul de stat a răspuns cu entuziasm inițiativei Fundaţiei Terre des hommes care a facut posibilă această întâlnire în contextul Zilei internaţionale a drepturilor copilului.

Codrin Scutaru: ”Mă bucur nespuns că am putut fi mentorul unui copil deosebit cum este Bianca. Energia pozitivă și zâmbetul acestei domnișoare ne-a facut ziua mai frumoasă, amintindu-ne încă o dată misiunea supremă a muncii noastre în asistență socială, și anume îmbunătățirea calității vieții oamenilor.”

Bianca Apostolescu a preluat din atribuţiile secretarului de stat şi a devenit lider pentru o zi, confruntându-se cu sarcinile cotidiene ale demnitarului: a analizat corespondenţa și a repartizat-o spre soluționare, a participat la ședințe de lucru interne, a preluat delegația Ambasadei Franței luând parte la discuții pe tema Legii economiei sociale și a luat prânzul la resedința Ambasadorului Marii Britanii alături de Tam Baillie, comisarului Scoției pentru copii și tineri. La sfârșitul zilei de lucru, eleva a avut o întâlnire cu Mariana Câmpeanu, care i-a înmânat o diplomă de merit pentru activitatea depusă în cadrul MMFPSPV.

Irina RÎMARU

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.