Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Pregătire interdisciplinară pentru magistraţi: Economie, Legislaţie şi Concurenţă. Cum a fost


22 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Seria de trei seminarii de pregătire s-a încheiat. Peste 50 de magistraţi români au fost formaţi în dreptul concurenţei şi au beneficiat de o introducere în fundamentele economice ale acestui domeniu. Materialele prezentate în timpul sesiunilor vor fi compilate de către experţii participanţi în proiect într-un ghid interdisciplinar în dreptul concurenţei. Acesta din urmă va fi diseminat în cadrul conferinţei de încheiere a proiectului ce va avea loc în luna martie a anului 2014.

Începând cu săptămâna 25-29 noiembrie 2013, pagina de internet a proiectului va găzdui în mod regulat articole de profil privind teme de concurenţă realizate de experţii din proiect şi prezentările acestora.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Justiţie Civilă şi este implementat de Freedom House România în parteneriat cu Institutul Naţional al Magistraturii, Ministerul Public, Consiliul Concurenţei, Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Achiziţii şi Magistrats européens pour la démocratie et les libertés (MEDEL).

Pentru mai multe informaţii despre program, experţi, evenimente, materiale de pregătire şi ştiri din domeniu puteţi accesa pagina de internet: http://www.freedomhouse.ro/concurenta/.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică