« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

PICCJ. Continuare cercetări în cauza privind accidentul din Muntenegru
21.11.2013 | Roxana SOARE, Paula VÂRBAN, Roxana SOARE

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cauza privind accidentul din Muntenegru, în continuarea cercetărilor, procurorii procedează la analizarea documentelor transmise (în copie) de autorităţile muntenegrene, printre acestea regăsindu-se: procesul-verbal de cercetare la faţa locului, rapoartele de necropsie, actele medicale de diagnostic, precum şi o soluţie provizorie dispusă în cauză care trebuie confirmată/aprobată de instanţă.

Totodată, procurorii au pus la dispoziţia unora dintre părţile vătămate copii ale actelor medicale sau adrese către Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării unor expertize medico-legale. De asemenea, se poartă corespondenţă cu societatea de asigurare.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.

:: sursa: www.mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Roxana SOARE

 
Secţiuni: Comunicate parchete, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD