Varia
JURIDICE

MAE. Raportul naţional privind asistenţa oficială pentru dezvoltare acordată de România în anul 2012
22.11.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Afacerilor Externe a dat publicității joi, 21 noiembrie 2013, Raportul naţional privind asistenţa oficială pentru dezvoltare acordată de România în anul 2012, document care conține informaţii privind angajamentele asumate de România la nivel internaţional, potrivit unui comunicat.

Raportul prezintă în detaliu sumele oferite de fiecare minister ca asistenţă pentru dezvoltare, cât și relevența, caracterul și destinația acestora. De asemenea, în document se regăsesc și angajamentele asumate de România la nivel internațional și modul de implementare a acestor politici pe parcursul anului 2012. Mai mult, MAE a anexat o analiză evolutivă pe perioada 2007-2012 privind bugetul de asistență pentru dezvoltare.

Din analizele efectuate reiese că Republica Moldova este principalul beneficiar al programului de asistență, vecinii din Est beneficiind de aproximativ 57% din bugetul alocat pentru 2012.

:: Raportul național

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!












Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.