Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Raportul naţional privind asistenţa oficială pentru dezvoltare acordată de România în anul 2012
22.11.2013 | JURIDICE.ro

Ministerul Afacerilor Externe a dat publicității joi, 21 noiembrie 2013, Raportul naţional privind asistenţa oficială pentru dezvoltare acordată de România în anul 2012, document care conține informaţii privind angajamentele asumate de România la nivel internaţional, potrivit unui comunicat.

Raportul prezintă în detaliu sumele oferite de fiecare minister ca asistenţă pentru dezvoltare, cât și relevența, caracterul și destinația acestora. De asemenea, în document se regăsesc și angajamentele asumate de România la nivel internațional și modul de implementare a acestor politici pe parcursul anului 2012. Mai mult, MAE a anexat o analiză evolutivă pe perioada 2007-2012 privind bugetul de asistență pentru dezvoltare.

Din analizele efectuate reiese că Republica Moldova este principalul beneficiar al programului de asistență, vecinii din Est beneficiind de aproximativ 57% din bugetul alocat pentru 2012.

:: Raportul național


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.