Varia
JURIDICE

Olanda-Rusia. Decizie în ancheta internațională privind dreptul mării
25.11.2013 | Robert BĂLAȘA

JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul Internațional pentru Dreptul Mării a cerut Rusiei să elibereze nava Greenpeace și membrii echipajului acesteia, care au fost reținuți în septembrie 2013 în urma unui protest împotriva exploatării petroliere, potrivit UNnews.

Luna trecută, Olanda a început procedurile de arbitraj împotriva Rusiei în temeiul Convenției ONU pentru Dreptul Mării, susținând că prin arestarea și detenția echipajului și navei Rusia a încălcat tratatul.

Printr-un vot de 19-2, Tribunalul Internațional pentru Dreptul Mării a hotărât că, până la arbitraj, Rusia ”trebuie să elibereze nava Arctic Sunrise și membrii echipajului care au fost reținuți în momentul depunerii unei obligațiuni sau alt㠃 garanție financiar㠃 de căƒtre Țăƒrile de Jos, care trebuie să fie în valoare de 3,6 milioane de euro.”

Robert BĂLAȘA

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.