« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Numiri în funcții de conducere la DNA. Decrete publicate în Monitorul Oficial
25.11.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 720 din data de 22 noiembrie 2013 au fost publicate Decretele Preşedintelui României nr. 891-895 privind numirea în funcţii de conducere la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Elena-Cristina Matieşescu se reînvesteşte în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de 3 ani.
General-maior magistrat Ion Alexandru se reînvesteşte în funcţia de procuror militar şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor săvârşite de militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de 3 ani.
Popovici Gheorghe se numeşte în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de 3 ani.
Volintiru Dănuţ se numeşte în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de 3 ani.
Alexandru Mariana se numeşte în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de 3 ani.

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD