Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, UB. Program post-universitar dedicat NCC și NCPC


25 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Facultatea de Drept a Universității din București organizează, pentru anul universitar 2013-2014, Programul post-universitar de formare și dezvoltare profesională continuă – Drept privat – Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și Noul Cod de procedură civilă, potrivit unui anunț.

Programul se adresează absolvenților cu diplomă de licență, indiferent de specializarea absolvită, interesați de aplicarea Noului Cod civil și de procedură civilă.

Durata programului este de un an și constă în două convocări, ambele cu o durată de 2-3 săptămâni, prima urmând a avea loc în perioada 17-31 ianuarie 2014, iar cea de a doua în perioada 30 mai – 13 iunie 2014. În cadrul acestor convocări, se vor desfăşura prelegeri şi dezbateri ţinute de către cadre didactice care au contribuit la elaborarea celor două Coduri.

Facultatea a scos la concurs 350 de locuri (numai cu taxă). 

Taxa de studiu este de 2000 lei.

Doritorii se pot înscrie la secretariatul facultății, în perioada 11 noiembrie – 19 decembrie 2013.

Mai multe detalii aici.

:: Procedură înscriere
:: Tematică

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro