Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Judecător suspendat temporar din funcție

26.11.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Secția pentru judecători în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni, 25 noiembrie 2013, admiterea în parte a acțiunii disciplinare formulate de Inspecția Judiciară împotriva lui Mircea Pușcaș, judecător la Curtea de Apel Oradea

Motivul: săvârșirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99, lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind ”manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu”.

Sancțiunea aplicată: suspendarea din funcție pe o perioadă de 6 luni.

De asemenea, CSM a respins acțiunea formulată de Inspecția Judiciară împotriva aceluiași judecător pentru abaterile disciplinare prevăzute de art. 99, lit. j) și l) din Legea nr. 303/2004.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate