Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

OUG privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale pentru Complexul Energetic Hunedoara – S.A


26 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 724 din data de 25 noiembrie 2013 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 104/2013 privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale pentru Societatea „Complexul Energetic Hunedoara“ – S.A.

Ordonanţa de urgenţă aprobă preluarea de către Societatea „Complexul Energetic Hunedoara“ – S.A. a unor obligaţii fiscale datorate bugetului de stat, cu excepţia celor cu reţinere la sursă, ale Companiei Naţionale a Huilei – S.A., în limita sumei totale de 70.238.352,98 lei, administrate de către ANAF, datorate şi neachitate la data intrării în vigoare a ordonanţei de urgenţă.

În schimbul preluării obligaţiilor fiscale de mai sus, se stinge debitul restant în valoare de 70.238.352,98 lei, pe care Societatea „Complexul Energetic Hunedoara“ – S.A. îl are faţă de Compania Naţională a Huilei – S.A..

Aceste măsuri vor avea efecte benefice asupra  procesului de privatizare a Societăţii „Complexul Energetic Hunedoara“ – S.A., în condiţiile în care s-a depus cererea de insolvenţă a Societăţii „Complexul Energetic Hunedoara“ – S.A. de către lichidatorul Companiei Naţionale a Huilei – S.A.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii