Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Conturi Europeană. Raport privind utilizarea bugetului UE alocat politicii de dezvoltare rurală
28.11.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial a Uniunii Europene, seria  C 345 din 26 noiembrie 2013 a apărut anunţul Curţii de Conturi Europene privind publicarea Raportului special nr. 12/2013 ”Pot demonstra Comisia şi statele membre că bugetul UE alocat politicii de dezvoltare rurală este cheltuit în mod corespunzător?”

Potrivit informaţiilor prezentate, UE a alocat aproape 100 de miliarde de euro pentru a realiza obiectivele de dezvoltare rurală în perioada de programare 2007-2013, în timp ce statele membre s-au angajat, de asemenea, cu 58 miliarde de euro din propriile resurse pentru co-finanțarea acestor programe.

În raport, Curtea de Conturi concluzionează că statele membre şi Comisia nu au demonstrat în mod suficient ce s-a realizat în privinţa obiectivelor politicii de dezvoltare rurală şi subliniază lipsa asigurării că bugetul UE pentru dezvoltare rurală a fost alocat şi utilizat corespunzător.

:: Raportul 12/2013

Adina Elena OPREA

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti