Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Decizii cu privire la examenul pentru numirea în funcții de conducere a magistraților


27 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 26 noiembrie 2013, întocmirea de către direcţia de specialitate din cadrul CSM a unei analize, pe ultimii 6 ani, a rezultatelor obţinute de către judecători şi procurori cu ocazia susţinerii probelor respective, din cadrul concursurilor sau examenelor pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor, desfăşurate pe parcursul perioadei menţionate. Decizia a fost luată în urma analizei rezultatelor obţinute de către magistraţi la proba pentru susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, luând act şi de memoriile formulate de către unii dintre candidaţi.

Totodată, în ceea ce priveşte concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 13 septembrie – 4 decembrie 2013, Secţia a solicitat transmiterea către comisia de specialitate din cadrul CSM, a înregistrării interviurilor din cadrul probei pentru susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, precum şi a borderourilor.

De asemenea, Secţia pentru judecători a apreciat ca fiind necesară invitarea reprezentanţilor Institutului Naţional al Magistraturii la şedinţa comisiei de specialitate, cu ocazia discutării notei întocmite de către direcţia de specialitate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică