Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Legea privind aderarea României la Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare din cadrul Băncii Mondiale
29.11.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 731 din data de 27 noiembrie 2013 a fost publicată Legea nr. 313/2013 privind aderarea României la Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare din cadrul Băncii Mondiale.

Legea aprobă aderarea României la Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare din cadrul Băncii Mondiale, cu statut de membru în partea a II-a.

De asemenea, se accceptă Acordul de înfiinţare a Asociaţiei Internaţionale pentru Dezvoltare, adoptat la Washington la 26 ianuarie 1960, şi Rezoluţia nr. 232 din 14 februarie 2013 a Consiliului guvernatorilor al Asociaţiei Internaţionale pentru Dezvoltare.

Subscripţia obligatorie la capitalul Asociaţiei Internaţionale pentru Dezvoltare, în sumă de 4.089.527 dolari SUA, precum şi subscripţia voluntară suplimentară la capitalul Asociaţiei Internaţionale pentru Dezvoltare, în sumă de 1.362.924 dolari SUA, se vor cuprinde în legea bugetului de stat sau, după caz, în legile de rectificare bugetară, în bugetul Ministerului Finanţelor Publice.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti