TOP LEGAL
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

D&B David şi Baias obține un nou succes la ÎCCJ într-un litigiu cu ANAF
02.12.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

D&B David şi Baias a obținut la ÎCCJ o nouă decizie de obligare a ANAF  la plata de dobânzi unei societăţi, într-un caz de rambursare cu întârziere a TVA. Avocaţii D&B David şi Baias au asistat o companie în cadrul procedurii de obligare a organelor fiscale la plata dobânzilor pentru rambursarea cu întârziere a TVA ca urmare a prelungirii nejustificate a verificării documentare a deconturilor de TVA şi, ulterior, a inspecţiei fiscale anticipate demarate pentru soluţionarea aceloraşi deconturi, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “D&B David şi Baias obține un nou succes la ÎCCJ într-un litigiu cu ANAF”

  1. Mihai COSTACHE spune:

    d-le Savescu,

    credeti ca asemenea stiri pot fi insotite de catre insasi decizia irevocabila astfel incit aceste stiri sa fie si utile dincolo de o simpla unealta de marketing?
    altfel, stirea este absolut inutila ptr marea masa a vizitatorilor acestui site.

    sau macar sa fie un articol care sa contina o prezentare a argumentelor utilizate si admise de catre instanta daca decizia nu este redactata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate