« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members
 1 comentariu

UNNPR a lansat aplicația online ce oferă acces la registrele notariale
03.12.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a lansat vineri, 29 noiembrie 2013, portalul online ce oferă acces notarilor publici la registrele notariale electronice administrate de către Uniune prin Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale (CNARNN-INFONOT), aplicația urmând a deveni utilizabilă de la 1 ianuarie 2014, potrivit unui comunicat.

Lansarea programului a avut loc într-un cadrul oficial, fiind prezenți reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, Direcției de Evidență a Persoanei și Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului de Interne și ai Camerei Executorilor Judecătorești București.

Aplicația va oferi acces online la mai multe registre, printre care: Registrul naţional notarial de evidenţă a succesiunilor, Registrul naţional notarial de evidenţă a liberalităţilor, Registrul naţional notarial de evidenţă a opţiunilor succesorale, Registrul naţional notarial de evidenţă a procurilor şi revocărilor acestora, Registrul naţional notarial al regimurilor matrimoniale.

De asemenea, UNNPR informează că va înființa, din fonduri proprii, și alte registre de interes public și privat.

 

 
Secţiuni: Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “UNNPR a lansat aplicația online ce oferă acces la registrele notariale”

  1. ANONIM spune:

    Astazi este 18 martie 2014. Care o fi situatia aplicației devenita utilizabilă de la 1 ianuarie 2014 ? Oare s-a declarat aceasta „functionalitate” si la ENRWA ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD