Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Cinci universități de top din România își unesc eforturile pentru îmbunătățirea educației


4 decembrie 2013 | Daria NICULCEA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Pe 29-30 noiembrie, în cadrul consorțiului Universitaria la Iași, a avut loc o întrunire a reprezentanților: Universității din București, ai Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj, ai Universității de Vest din Timișoara, ai Academiei de Studii Economice din București și ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, care au decis să își unească eforturile pentru a realiza o clasificare efectivă a instituțiilor de învățământ superior.

Universitățile au tras un semnal de alarmă și referitor la subfinanțarea cronică a educației, în comparație cu resursele care trebuie angajate.

În cadrul evenimentului, reprezentanții universităților au discutat despre oportunitățile de finanțare prin programele europene din perioada 2014-2020, iar cele cinci universități ”au decis să transforme România într-o destinație extrem de atrăgătoare pentru studenții din străinătate, propunând oferte de studiu multiple”.

Dorina NICULCEA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică