Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Cinci universități de top din România își unesc eforturile pentru îmbunătățirea educației
04.12.2013 | Daria NICULCEA

Pe 29-30 noiembrie, în cadrul consorțiului Universitaria la Iași, a avut loc o întrunire a reprezentanților: Universității din București, ai Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj, ai Universității de Vest din Timișoara, ai Academiei de Studii Economice din București și ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, care au decis să își unească eforturile pentru a realiza o clasificare efectivă a instituțiilor de învățământ superior.

Universitățile au tras un semnal de alarmă și referitor la subfinanțarea cronică a educației, în comparație cu resursele care trebuie angajate.

În cadrul evenimentului, reprezentanții universităților au discutat despre oportunitățile de finanțare prin programele europene din perioada 2014-2020, iar cele cinci universități ”au decis să transforme România într-o destinație extrem de atrăgătoare pentru studenții din străinătate, propunând oferte de studiu multiple”.

Dorina NICULCEA


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.