Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Riscuri ale fenomenului extremist în Europa – București, 10 decembrie 2013
06.12.2013 | Daria NICULCEA


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Pe data de 10 decembrie 2013, în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea București, Ministerul Afacerilor Externe, organizează conferința „Riscuri ale fenomenului extremist în Europa„.

Speakeri:
Kristóf Domina, Director al Institutului Athena din Budapesta „Hacking Europe – 21st century extremism and its implications”
Bogdan Aurescu, Secretar de stat pentru Afaceri Strategice, MAE „Rolul statului în susţinerea şi promovarea dialogului interetnic”
Stejărel Olaru, Secretar de stat, Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, MAE „Impactul fenomenului extremist asupra identităţii comunităţilor istorice de români. Situaţia românilor din Ungaria”.

Evenimentul va avea loc la orele 17:00.

Daria NICULCEA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate