Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

CE actualizează lista UE pentru siguranţă aeriană
10.12.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Comisia a actualizat pentru a douăzeci şi două oară lista UE pentru siguranţă aeriană, prilej cu care a înscris toate companiile aeriene din Nepal pe această listă, potrivit unui comunicat.

Lista menţionată cuprinde toate companiile aeriene care fac obiectul unei interdicții sau al unor restricții de funcționare în Uniunea Europeană, iar noua listă o înlocuiește și o actualizează pe cea anterioară adoptată în iulie 2013 și poate fi consultată pe pagina de internet a Comisiei.

Siim Kallas, vicepreședinte al Comisiei responsabil cu transporturile, a declarat: „Situația actuală din Nepal în materie de siguranță nu ne lasă alte opțiuni decât să înscriem toți transportatorii din această țară pe lista UE pentru siguranța aeriană. Sperăm însă că această interdicție va ajuta autoritățile aeronautice să amelioreze siguranța aviației. Am cerut deja Agenției Europene de Siguranță a Aviației să pregătească un proiect de asistență privind siguranța aviației pentru Nepal. În ceea ce privește aspectele pozitive, sunt bucuros să constat progresele continue în materie de siguranță înregistrate în special în Filipine, Sudan și Zambia. Aceste țări, precum și o serie de alte țări în care siguranța se ameliorează treptat, rămân în prezent pe listă, dar am convingerea că deciziile pozitive nu vor întârzia să apară dacă lucrurile evoluează în direcția potrivită.”

Adina Elena OPREA

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti