Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

David Cameron: „este timpul să avem mai mulți copii care învață mandarina”
11.12.2013 | JURIDICE.ro


David Cameron, premierul Marii Britanii, a declarat, în urma unei vizite în China, că tinerii englezi ar trebui să pună accentul mai mult pe învățarea limbii mandarine și mai puțin pe limba franceză sau germană, potrivit ft.com.

David Cameron: „Până în momentul în care copiii care se nasc acum vor termina școala, China va deveni cea mai mare economie a lumii. Astfel, este timpul să privim dincolo de orientarea tradițională asupra francezei și germanei și să avem mai mulți copii care învață mandarina. Marea Britanie trebuie să fie conectată la economiile cu cea mai rapidă creștere. Iar acest lucru include și învățarea de către tinerii noștri a limbilor în care vor fi parafate acordurile de afaceri de mâine.”

Primul Ministru britanic s-a arătat îngrijorat de ignoranța cu care este tratată limba chineză, existând riscul ca Anglia să aibă de pierdut pe termen lung dacă va continua să acorde importanță limbilor europene.

Vizita a fost un real succes, încheindu-se acorduri comerciale în valoare de 6 miliarde EUR.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate