Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Cum se întocmește o lucrare de licență? / 17 decembrie 2013, București. UPDATE: VIDEO

20.12.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

UPDATE: VIDEO

Cercul de Drept Privat al studenților Facultății de Drept, Universitatea din București, în colaborare cu Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale și Societatea de Științe Juridice, organizează masa rotundă cu temele

Cum se întocmește o lucrare de licență?

și

Cum se redactează o lucrare scrisă de examen?

Facultatea de Drept a Universității din București, Aula Magna

17 decembrie 2013, ora 19.00

Evenimentul va fi moderat de domnii profesori Valerian Cioclei și Andrei Săvescu.

Având în vedere că temele sunt de maxim interes pentru studenții din anul IV, aceștia vor primi gratuit din partea Societății de Științe Juridice câte un exemplar din Noul Cod de Procedură Civilă (ediția specială BIG FOUR), în limita stocului disponibil (140).

Înscrierile se fac trimițând un mail în care se indică numele, prenumele și grupa (trei cifre) participantului la adresa: cercdreptprivat@yahoo.ro

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Cum se întocmește o lucrare de licență? / 17 decembrie 2013, București. UPDATE: VIDEO”

  1. Adriana ALMĂȘAN spune:

    Accesul in sala nu este conditionat de inscrierea la adresa de e-mail indicata. Calitatea de student (in vederea obtinerii unui exemplar din Editia Big Four a NCPC) se dovedeste cu carnetul de student.

    Adriana Almasan
    co-director al Cercului de Drept Privat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week