Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Cafeneaua juridică – Viziune în carieră / 12-14 decembrie 2013, Iași
12.12.2013 | JURIDICE.ro

ELSA Iași organizează în perioada 12-14 decembrie 2013, evenimentul “Cafeneaua juridică – Viziune în carieră”, cu scopul de a surprinde aspecte cu privire la linii directoare în carieră şi pentru a propune să spună studenţilor chestiuni mai delicate din domeniul juridic, într-un mediu prietenos şi într-un cerc restrâns de persoane.

Pentru a surprinde tema din multiple perspective, vor participa o serie de specialişti printre care: Claudiu Tun- avocat si mediator, Oana Paicu- consilier la Serviciul de probațiune Iaşi, Cristian Lupu Nicolăiţă-executor judecătoresc, Lucian Leuştean- Fost Consul General al României la Chicago, Ioana Pruteanu- reprezentat Europe Direct Iaşi, Adrian Vitălaru- asist. univ. dr. Facultatea de Istorie Iaşi, Tudor Gurban-Judecător la Judecătoria Iaşi, Tudor Vieriu- Procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, Dorina Sârghi-Auditor de justiție.

Discuţiile au ca punct de plecare aspecte ce ţin de trăsăturile fiecărei profesii. Tema nu este una limitativă, fiecare participant putând să îşi exprime interesul de a primi răspunsuri cu privire la orice altă chestiune ce ţine de domeniul juridic, conformă cu pregătirea şi experienţa invitaţilor.

Întrucât se dorește o interacțiune studenți-profesioniști de cât mai bună calitate, organizatorii vor pune la dispoziția participanților un număr maxim de 25 de locuri/zi.

Seria de întâlniri va avea loc în Soho Cafe Iași, începand cu orele 16:00 joi si vineri iar sâmbătă de la 15:00, iar pentru participare se percepe o taxă de 15 lei – o zi, 25 lei – 2 zile şi 30 lei – 3 zile și include o băutură la alegere.

Cei interesați se pot înscrie aici.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.