TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Prima conferință româno-franceză a procurorilor
12.12.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În dimineața zilei de joi, 12 decembrie 2013, au început, la Palatul Parlamentului (Sala Drepturilor Omului) lucrările primei conferințe româno-franceze, ”Raporturile dintre Judecători și Procurori. Rolul Consiliului Superior al Magistraturii”, organizată de Asociația Procurorilor din România și Asociația franco-română a Juriștilor. Subiectul principal al discuțiilor: statutul procurorilor, reforma în justiție.

Participă Tiberiu Nițu, Procurorul general al României, Oana Schmidt-Hăineală, președintele CSM, Adrian Bordea, vicepreședinte CSM, Philippe Gustin, Ambasadorul Franței la București, Marian Trușcă, director adjunct al INM, procurori din țară și invitați din Franța.

Lucrările conferinței sunt conduse de proc. dr. Constantin Sima, președintele APR.

Vom reveni cu detalii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate