Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Soluțiile Plenului ref. la plângerile formulate de judecători și procurori
13.12.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 11 decembrie 2013, respingerea, ca inadmisibile, a tuturor plângerilor formulate de judecătorii și procurorii, candidați la concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie vacante la instanţele superioare şi parchetele de pe lângă acestea, susţinut la data de 10 noiembrie 2013, împotriva procesului verbal al Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la barem, indiferent de disciplină.

Cu privire la plângerile formulate împotriva proceselor verbale ale Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la barem, din cadrul concursului de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie vacante la instanţele superioare şi parchetele de pe lângă acestea, CSM a hotărât respingerea acestora, ca inadmisibile.

De asemenea, Plenul CSM a decis respingerea, ca inadmisibile sau neîntemeiate, a tuturor plângerilor formulate de judecători împotriva  hotărârilor Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

:: soluțiile Plenului

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate