« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Soluțiile Plenului ref. la plângerile formulate de judecători și procurori
13.12.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 11 decembrie 2013, respingerea, ca inadmisibile, a tuturor plângerilor formulate de judecătorii și procurorii, candidați la concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie vacante la instanţele superioare şi parchetele de pe lângă acestea, susţinut la data de 10 noiembrie 2013, împotriva procesului verbal al Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la barem, indiferent de disciplină.

Cu privire la plângerile formulate împotriva proceselor verbale ale Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la barem, din cadrul concursului de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie vacante la instanţele superioare şi parchetele de pe lângă acestea, CSM a hotărât respingerea acestora, ca inadmisibile.

De asemenea, Plenul CSM a decis respingerea, ca inadmisibile sau neîntemeiate, a tuturor plângerilor formulate de judecători împotriva  hotărârilor Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

:: soluțiile Plenului

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD