Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

CĂRĂBAŞ, LUNGU și ELSA Cluj-Napoca. Concursul de Procese Simulate pe Drept Penal. Câștigătorii
16.12.2013 | Gabriela DĂNILĂ

Pe data de 6 decembrie 2013, la Curtea de Apel Cluj-Napoca, a avut loc etapa orală a Concursului de Procese Simulate pe Drept Penal, organizat de către ELSA Cluj-Napoca prin departamentul de Activităţi Academice în colaborare cu CĂRĂBAŞ, LUNGU-Societate Civilă de Avocaţi.

Fiecare echipă, formată din doi membri, a avut de redactat un memoriu care să cuprindă atât argumentele acuzării, cât şi cele ale apărării. Cele mai bune patru echipe au fost alese să-şi susţină argumentele în faţa unui juriu de profesionişti format din domnul Preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, domnul procuror Mirel Toader şi domnul avocat Mihai Cărăbaş.

Echipa câştigătoare este formată din Macavei Diana şi Oţet Andreea, locul doi fiind ocupat de către Morar Timotei şi Axintioaie Adrian, Cristian Roman şi Andreea Oţet fiind desemnaţi de către juriu ca fiind cei mai buni pledanţi.

ELSA Cluj-Napoca doreşte să mulţumească partenerilor acestui eveniment: CĂRĂBAŞ, LUNGU- Societate Civilă de Avocaţi, pentru premiile în bani acordate câştigătorilor şi pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

Scopul ELSA Cluj-Napoca este acela de a contribui la educația juridică, promovând totodată și responsabilitatea socială a studenților în drept și a tinerilor juriști.

Gabriela DĂNILĂ
Public Relations Director
ELSA Cluj-Napoca


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.