Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

CĂRĂBAŞ, LUNGU și ELSA Cluj-Napoca. Concursul de Procese Simulate pe Drept Penal. Câștigătorii


16.12.2013 | Gabriela DĂNILĂ
Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Pe data de 6 decembrie 2013, la Curtea de Apel Cluj-Napoca, a avut loc etapa orală a Concursului de Procese Simulate pe Drept Penal, organizat de către ELSA Cluj-Napoca prin departamentul de Activităţi Academice în colaborare cu CĂRĂBAŞ, LUNGU-Societate Civilă de Avocaţi.

Fiecare echipă, formată din doi membri, a avut de redactat un memoriu care să cuprindă atât argumentele acuzării, cât şi cele ale apărării. Cele mai bune patru echipe au fost alese să-şi susţină argumentele în faţa unui juriu de profesionişti format din domnul Preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, domnul procuror Mirel Toader şi domnul avocat Mihai Cărăbaş.

Echipa câştigătoare este formată din Macavei Diana şi Oţet Andreea, locul doi fiind ocupat de către Morar Timotei şi Axintioaie Adrian, Cristian Roman şi Andreea Oţet fiind desemnaţi de către juriu ca fiind cei mai buni pledanţi.

ELSA Cluj-Napoca doreşte să mulţumească partenerilor acestui eveniment: CĂRĂBAŞ, LUNGU- Societate Civilă de Avocaţi, pentru premiile în bani acordate câştigătorilor şi pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

Scopul ELSA Cluj-Napoca este acela de a contribui la educația juridică, promovând totodată și responsabilitatea socială a studenților în drept și a tinerilor juriști.

Gabriela DĂNILĂ
Public Relations Director
ELSA Cluj-Napoca

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro