Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

CLIFFORD CHANCE BADEA și ELSA București. Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial. Câștigătorii


16 decembrie 2013 | Diana Elena ROTARU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, s-a desfășurat Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial, destinat studenţilor din anul IV, organizat de către ELSA București.  La acest concurs au fost înscrise patru echipe care au pledat în fața juriului format din avocați ai firmei CLIFFORD CHANCE BADEA: Vlad Peligrad, Monica Andrei, Cristi Valeriu Radu și Sabina Huţan.

Au avut loc două procese, iar echipele câștigătoare din fiecare rundă au participat la procesul final, pentru care au avut de rezolvat o speță într-o oră şi jumătate.

Câștigătorii concursului au fost Andrei Dascălu și Iulian Maier, iar pe locul al doilea s-au situat Crina Gealatu și Radu Văleanu. S-a acordat și un premiu pentru cel mai bun pledant lui Iulian Maier. Totodată, câștigatorilor li s-au oferit și patru internshipuri în cadrul firmei Clifford Chance Badea.

Câștigătorii au primit premii în bani, ca urmare a sprijinului oferit de Societatea Civilă de Avocați Clifford Chance Badea, dar și cărți din partea Editurii C. H. Beck, parteneri ai acestui eveniment. De asemenea, participanții s-au bucurat pe durata realizării pledoariilor lor de sprijinul Editurii Wolters Kluwer, care le-a oferit conturi la platforma legislativă iDrept.

Dorim să îi felicităm pe toți participanții acestui concurs pentru pledoariile susținute și le mulțumim pe această cale partenerilor pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii