Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept comercial
CRAZNIC
 
Print Friendly, PDF & Email

CLIFFORD CHANCE BADEA și ELSA București. Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial. Câștigătorii
16.12.2013 | Diana Elena ROTARU

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, s-a desfășurat Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial, destinat studenţilor din anul IV, organizat de către ELSA București.  La acest concurs au fost înscrise patru echipe care au pledat în fața juriului format din avocați ai firmei CLIFFORD CHANCE BADEA: Vlad Peligrad, Monica Andrei, Cristi Valeriu Radu și Sabina Huţan.

Au avut loc două procese, iar echipele câștigătoare din fiecare rundă au participat la procesul final, pentru care au avut de rezolvat o speță într-o oră şi jumătate.

Câștigătorii concursului au fost Andrei Dascălu și Iulian Maier, iar pe locul al doilea s-au situat Crina Gealatu și Radu Văleanu. S-a acordat și un premiu pentru cel mai bun pledant lui Iulian Maier. Totodată, câștigatorilor li s-au oferit și patru internshipuri în cadrul firmei Clifford Chance Badea.

Câștigătorii au primit premii în bani, ca urmare a sprijinului oferit de Societatea Civilă de Avocați Clifford Chance Badea, dar și cărți din partea Editurii C. H. Beck, parteneri ai acestui eveniment. De asemenea, participanții s-au bucurat pe durata realizării pledoariilor lor de sprijinul Editurii Wolters Kluwer, care le-a oferit conturi la platforma legislativă iDrept.

Dorim să îi felicităm pe toți participanții acestui concurs pentru pledoariile susținute și le mulțumim pe această cale partenerilor pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.