Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial

CLIFFORD CHANCE BADEA și ELSA București. Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial. Câștigătorii
16.12.2013 | Diana Elena ROTARU

Secţiuni: Drept comercial, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, s-a desfășurat Concursul de Procese Simulate pe Drept Comercial, destinat studenţilor din anul IV, organizat de către ELSA București.  La acest concurs au fost înscrise patru echipe care au pledat în fața juriului format din avocați ai firmei CLIFFORD CHANCE BADEA: Vlad Peligrad, Monica Andrei, Cristi Valeriu Radu și Sabina Huţan.

Au avut loc două procese, iar echipele câștigătoare din fiecare rundă au participat la procesul final, pentru care au avut de rezolvat o speță într-o oră şi jumătate.

Câștigătorii concursului au fost Andrei Dascălu și Iulian Maier, iar pe locul al doilea s-au situat Crina Gealatu și Radu Văleanu. S-a acordat și un premiu pentru cel mai bun pledant lui Iulian Maier. Totodată, câștigatorilor li s-au oferit și patru internshipuri în cadrul firmei Clifford Chance Badea.

Câștigătorii au primit premii în bani, ca urmare a sprijinului oferit de Societatea Civilă de Avocați Clifford Chance Badea, dar și cărți din partea Editurii C. H. Beck, parteneri ai acestui eveniment. De asemenea, participanții s-au bucurat pe durata realizării pledoariilor lor de sprijinul Editurii Wolters Kluwer, care le-a oferit conturi la platforma legislativă iDrept.

Dorim să îi felicităm pe toți participanții acestui concurs pentru pledoariile susținute și le mulțumim pe această cale partenerilor pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti