« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Tiberiu Nițu a participat la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre UE
16.12.2013 | Andreea DOBRIN, Paula VÂRBAN, Andreea DOBRIN

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Participarea  procurorului general la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre ale Uniunii Euopene.

Biroul de informare publică și relații cu presa este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
Tiberiu Nițu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a participat la data de 13 decembrie 2013 la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre ale Uniunii Euopene.
Evenimentul, care a avut loc la Haga, a fost organizat de Preşedinţia Lituaniană a Consiliului Uniunii Europene, în colaborare cu Eurojust.

Discuţiile purtate în cadrul întâlnirii au vizat: modalităţile de eficientizare a activităţii Eurojust, dificultăţile identificate în legătură cu organizarea şi funcţionarea viitorului Parchet European, orientările strategice pentru consolidarea spaţiului de libertate, securitate şi justiţie, după Programul Stockholm.

:: sursa: www.mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Andreea DOBRIN

 
Secţiuni: Comunicate parchete, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD