Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tiberiu Nițu a participat la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre UE


16 decembrie 2013 | Andreea DOBRIN, Paula VÂRBAN, Andreea DOBRIN

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Participarea  procurorului general la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre ale Uniunii Euopene.

Biroul de informare publică și relații cu presa este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
Tiberiu Nițu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a participat la data de 13 decembrie 2013 la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali și Directorilor Serviciilor de Procuratură din Statele Membre ale Uniunii Euopene.
Evenimentul, care a avut loc la Haga, a fost organizat de Preşedinţia Lituaniană a Consiliului Uniunii Europene, în colaborare cu Eurojust.

Discuţiile purtate în cadrul întâlnirii au vizat: modalităţile de eficientizare a activităţii Eurojust, dificultăţile identificate în legătură cu organizarea şi funcţionarea viitorului Parchet European, orientările strategice pentru consolidarea spaţiului de libertate, securitate şi justiţie, după Programul Stockholm.

:: sursa: www.mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Andreea DOBRIN

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii