Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Modificarea normelor de aplicare a legii privind paza obiectivelor şi protecţia persoanelor


19 decembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 789 din data de 16 decembrie 2013 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 1017/2013 privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Prin Hotărârea adoptată de Guvern se prorogă termenul prevăzut la art. 7 din HG nr. 301/2012, până în luna iunie 2014, termen în care societăţile specializate de pază şi protecţie, cele care desfăşoară activităţi de proiectare, producere, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, licenţiate, precum şi dispeceratele de monitorizare a sistemelor de alarmare, trebuie să îndeplinească cerinţele stabilite în normele metodologice aprobate prin HG nr. 301/2012.

De asemenea, până la aprobarea standardului ocupațional pentru ocupația de evaluator de risc la securitatea fizică și pentru o perioadă de 6 luni după emiterea deciziei de aprobare, analizele de risc pot fi elaborate de specialiști cu o vechime mai mare de 5 ani în domeniul evaluării riscului la securitatea fizică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică