Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Un judecător acordă Bursa Prieteniei

20.12.2013 | JURIDICE.ro

judecatorul-care-condamnat-abandonul-scolar_10240576Judecătorul Marcel Nechita, vicepreședintele Judecătoriei Suceava, a fost premiat în cadrul galei Top 10 Suceveni, eveniment anual care îi premiază pe cei care prin munca depusă dovedesc a fi adevărate modele pentru comunitate.

Magistratul oferă o bursă, numită Bursa Prieteniei, în valoare de 2000 lei/lunar pentru patru elevi de liceu care sunt în imposibilitatea de a continua studiile, din motive financiare.

Marcel Nechita a trimis un e-mail organizației Salvați Copiii, în care le-a povestit cine este și ce are de gând să facă, iar de atunci este unul dintre cei mai activi voluntari ai organizației.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership