Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

SUA. Student al Universităţii Harvard, ameninţări false cu bombă


23 decembrie 2013 | Adina-Elena OPREA

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Un student de 20 de ani al Universităţii Harvard, Eldo Kim, a alarmat autorităţile şi oficiali ai Universităţii prin intermediul unor e-mail-uri în care suţinea că în interiorul campusului universitar sunt amplasate bombe, potrivit huffingtonpost.com.

În urma alarmei false, patru clădiri din campusul universitar au fost evacuate pentru câteva ore, până când investigatorii au descoperit că în clădiri nu exista explozibil şi că studentul a dat alarma falsă pentru a nu susţine un examen, potrivit propriilor declaraţii.

Potrivit FBI, studentul a trimis e-mail-urile de pe laptopul său, utilizând programele TOR şi  Guerilla Mail, aplicaţii de internet gratuite care creează  adrese de e-mail temporare şi anonime.

Universitatea Harvad s-a arătat întristată de acuzaţiile din plângerea procurorilor federali, însă nu a dorit să facă alte comentarii cu privire la ancheta în curs de desfăşurare.

Pentru ameninţarea falsă cu bomba, studentul riscă acum sancţiuni între cinci ani de închisoare şi amendă de 250 000 de dolari.

Adina Elena OPREA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică