Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA Iași împarte bucuria sărbătorilor de iarnă
23.12.2013 | Luca CIUBOTARU

ColindeÎn spiritul sărbătorilor de iarnă, ELSA Iași a organizat o serie de acțiuni în scop caritabil în cadrul proiectului „Stop abandonului şcolar!’’ propunându-şi să contribuie la prevenirea abandonului şcolar în rândul elevilor defavorizați din mediul rural. Pentru ca sărbătorile de iarnă să constituie prilej de bucurie şi pentru ei, în perioada 2-15 decembrie 2013 s-a desfășurat campania „Fii şi tu Moş Crăciun!’’ ce a avut drept scop colectarea de cadouri, cărţi, jucării sau dulciuri, în cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Seria de evenimente a continuat cu Spectacolul „Ambasadorii speranţei!” ce a avut loc în data de 16 decembrie. Ne-au încântat cu prezența: corul „Iosif Naniescu”, grupul „Cvartson” al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, grupul de copii „Mugurașii” din Prisecani, dar și alți invitați ce au contribuit la reușita acestui eveniment cu momente artistice deosebite introducând publicul în atmosfera magică a sărbătorilor. La spectacol au luat parte studenți ai Facultății de Drept dar și personalități din mediul juridic ieșean: profesori, avocați, judecători.

ELSA Christmas PartyÎn final, în data de 17 decembrie, ELSA Iași a organizat mult așteptata petrecere de final de an, ELSA Christmas Party, fiind ocazia perfectă pentru a a cunoaște noi prieteni dar și pentru o pauză bine meritată pentru studenții la drept, la final de semestru. Scopul acestui eveniment a fost de asemenea unul caritabil, alăturându-se demersurilor inițiate de ELSA Iași.

În pragul Crăciunului, în cursul zilelor de 20 și 21 decembrie, voluntarii din ELSA Iași au dus la bun sfârșit această inițiativă, deplasându-se în comunele Aroneanu și Costești unde cadourile colectate și eforturile făcute s-au concretizat în momente de bucurie pentru elevii școlilor primare din aceste localități. Mulțumirile se îndreaptă către studenții, cadrele didactice, partenerii și toate persoanele ce au sprijinit ELSA Iași în aceste demersuri, oferind șansa celor aflați în dificultate de a simți la rândul lor căldura sărbătorilor de iarnă și au împărtășit bucuria de a dărui.

AA Sărbători fericite alături de cei dragi!

Luca CIUBOTARU
Director Relații Publice ELSA Iași

 


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.