« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Modificări privind structura COR
30.12.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 836 din data de 24 decembrie 2013 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 1116/2013 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.352/2010 privind aprobarea structurii Clasificării ocupaţiilor din România – nivel grupă de bază, conform Clasificării internaţionale standard a ocupaţiilor – ISCO o8.

Actul normativ actualizează legislaţia românească privind Clasificarea ocupaţiilor din România, în conformitate cu clasificarea internaţională ISCO 08.

Astfel, se introduc reglementări prin care se explicitează structura COR şi prin care se fac precizări metodologice privind grupa majoră 0.

De asemenea, se introduc 4 grupe de bază noi în domeniul educaţiei şi anume: „3414. Personal didactic în învăţământul primar”, „3415. Personal didactic în învăţământul preşcolar”, „3416. Instructori şi asimilaţi din învăţământ”, „3419. Personal în învăţământ neclasificat în grupele de bază anterioare”.

Hotărârea de Guvern intră în vigoare la 60 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

 
Secţiuni: Dreptul muncii, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD