Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

China. Parlamentari implicaţi în fraudă electorală
02.01.2014 | Adina-Elena OPREA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Peste 500 de parlamentari din China acuzaţi de fraudă electorală au fost concediaţi sau obligaţi să demisioneze, potrivit unei declaraţii a agenţiei de ştiri oficiale a ţării – Xinhua, citată de CNN.

Oficialii au fost descalificaţi, concediaţi sau şi-au prezentat demisiile sâmbătă, în urma alegerilor care au avut loc în Hunan la Congresul Poporului din Municipiul Hengyang.

Potrivit agenţiei de presă, 56 de parlamentari din provincie au oferit mită celor 518 parlamentari municipali, dar şi staff-ului format din 68 de persoane, iar suma totală vehiculată este de 110 milioane de yuani chinezeşti sau 18,14 milioane de dolari.

Vinovat pentru frauda electorală este, se pare, preşedintele de partid Tong Mingqian care era responsabil cu supravegherea alegerilor, acesta fiind concediat la 21 decembrie din funcţia de vice-preşedinte al Comitetului provincial din Hunan.

Adina Elena OPREA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate