Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Un nou stat UE trece la moneda EUR


2 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Începând de la 1 ianuarie 2014, Letonia a trecut la moneda unică europeană. Timp de două săptămâni, va circula, în paralel, alături de euro și moneda națională.

Jose Manuel Barroso, președintele CE: „Sunt încântat să urez bun venit Letoniei drept cel de al 18-lea membru al zonei euro. Este un eveniment major, nu numai pentru Letonia, ci și pentru zona euro însăși, care rămâne stabilă, atractivă și deschisă pentru noi membri. Pentru Letonia, acesta este rezultatul unor eforturi impresionante și a determinării ferme a autorităților și a poporului leton. Mulțumită acestor eforturi, depuse după o criză economică profundă, Letonia va intra în zona euro mai puternică ca oricând. În numele Comisiei Europene și al meu personal, îi transmit cele mai sincere felicitări Letoniei și cele mai bune dorințe de viitor.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică