Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Transferul de locuri între cicluri de studii universitare
06.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 843 din data de 30 decembrie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 5578/2013 privind transferul de locuri între cicluri de studii universitare.

Actul normativ aprobă transferul locurilor disponibile de la ciclul de studii universitare de licenţă şi de la ciclul de studii universitare master la ciclul de studii universitare de doctorat, după cum urmează:
– 700 de locuri de la ciclul de studii universitare de licenţă se transformă în 107 locuri pentru ciclul de studii universitare de doctorat;
– 370 de locuri de la ciclul de studii universitare de master se transformă în 114 locuri pentru ciclul de studii universitare de doctorat.
Transformarea se realizează raportat la costul mediu per student echivalent pe cicluri şi domenii de studii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate