Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Curs de pregătire profesională continuă susținut de Iosif Friedmann-Nicolescu
07.01.2014 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității luni, 6 ianuarie 2014, un anunț referitor la programul de pregătire profesională continuă, fiind propuse 5 ore de pregătire pe curs.

În data de 11 ianuarie 2014 se va discuta tema II, respectiv „Interpretarea normei juridice penale și de procedură penală, la confluența directivelor europene“, susținută de Lectorul consilier av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu, între orele 10.00-12.30.

Cursurile vor avea loc în Sala de festivități a Baroului București “Avocat Flavius TEODOSIU”, et. VI.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.