Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Giurgiu se solidarizează cu măsurile de protest ale Baroului Vâlcea


8 ianuarie 2014 | Sergiu-George BRATU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Baroul Giurgiu isi exprima in mod public adeziunea fata de masurile de protest intreprinse de Baroul Valcea in urma preluarii spatiului destinat desfasurarii activitatilor specifice exercitarii profesiei de avocat in cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea, ca urmare a dispozitiei conducerii acestei instante.

Este regretabila aceasta atitudine, care demonstreaza inca o data in plus, din pacate, tendinta de trimitere in derizoriu a activitatii avocatului in realizarea justitiei ca serviciu public in interesul cetateanului, manifestata in mod constant in ultima perioada de catre institutiile publice implicate.

Aceasta politica manageriala este profund eronata iar perpetuarea ei este de natura de a transmite in societate un semnal negativ cu privire la credibilitatea institutiilor statului de drept si a realizarii apararii pe baza de lege.

Av. Sergiu-George BRATU
Decanul Baroului Giurgiu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică