BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Arbitraj
DezbateriCărţiProfesionişti

Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
Bucharest Arbitration Days 2019
Print Friendly, PDF & Email

Perspective juridice – Arbitraj și mediere / 10 ianuarie 2014, Iași

09.01.2014 | Luca CIUBOTARU
Abonare newsletter

Perspective juridice – Arbitraj si mediere

În contextul eforturilor constante de îmbunătățire a sistemului de justiție din România, de degrevare a instanțelor, ELSA Iaşi are deosebita plăcere de a vă invita la primul eveniment din acest an: Perspective juridice în cadrul căruia tema centrală va fi reprezentată de activitățile de arbitraj și mediere.

Partener media: JURIDICE.ro

Evenimentul va avea loc vineri, 10 ianuarie 2014, ora 16:00 în Amf. I.1 (Paul Demetrescu), Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și se adresează atât studenților cât și profesioniștilor în domeniu.Arbitraj si mediere

Invitații ce vor împărtăși din vasta lor experiență, provocările dar și satisfacțille îmbrățișării profesiilor de arbitru sau mediator sunt reprezentați de:
Ștefan COSTE – Preşedinte al Tribunalului de Arbitraj Judiciar Iaşi de pe lângă Camera de Arbitraj şi Mediere
– Horia Nicolae ŢIŢ – Arbitru la Tribunalul de Arbitraj Judiciar Iaşi
– Marius CORAD – Director al Serviciului de Mediere al Centrului Regional de Facilitare şi Mediere

Atât arbitrajul cât şi medierea reprezintă modalităţi de soluţionare a diferendelor între părţi, prin intermediul cărora se încearcă soluţionarea unor dispute apărute în baza relaţiilor comerciale sau de alta natura între părţi. În prezent arbitrajul şi medierea sunt utilizate la nivel mondial în vederea soluţionării disputelor între state dar şi între persoane fizice sau juridice, fapt care conferă, având în vedere şi natura litigiilor care pot fi astfel soluţionate, o largă utilizare acestor proceduri, mai nou aplicate şi în ţara noastră.

ELSA Iași (European Law Students’ Association) este parte a rețelei ELSA Internațional ce numără peste 38.000 de membri din peste 40 de țări și a fost înființată în anul 2000 în Iași, continuând să realizeze evenimente cu specific juridic, urmărind să contribuie la educația juridică a studenților la drept și să dezvolte comunitatea juridică ieșeană.

Luca Ciubotaru
Director PR ELSA Iași

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week