Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Mureș. Convocare Adunare Generală extraordinară electivă / 27 ianuarie 2014
09.01.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Mureș a dat publicității un comunicat privind convocarea Adunării Generale extraordinare elective a avocaților Baroului în data de 27 ianuarie 2014, orele 15.00, la Teatrul pentru copii și tineret Ariel din strada Poligrafiei, nr. 4, Tg-Mureş, cod 540050.

În cadrul ordinii de zi se află mai multe subiecte care vor fi supuse dezbaterii, precum: alegerea organelor de conducere ale Baroului Mureș, respectiv decanul și membrii Consiliului Baroului Mureș, alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a Baroului Mureș, alegerea membrilor Comisiei de Disciplină a Baroului Mureș, alegerea reprezentantului Baroului în Comisia Centrală de Disciplină, alegerea Delegaților Baroului la Congresul Electiv al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

:: Lista candidaților la Adunarea Generală extraordinară electivă

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti