Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
3 comentarii

Baroul Olt. Act de solidaritate cu Baroul Vâlcea


9 ianuarie 2014 | Mihăiță BUBATU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Avocatii din Baroul Olt sunt solidari cu colegii avocati din Baroul Valcea in PROTESTUL declansat ca urmare a evacuarii din spatiul detinut de acestia in incinta Judecatoriei Valcea de peste 70 ani.

Lipsa dialogului si luarea acestei masurii in preajma sarbatorilor de iarna, in perioada de vacanta judecatoreasca, evidentiaza lipsa de respect fata de profesia de avocat si fata de formele de organizarc a profesiei, dispretul fata de lege din partea celor care ar trebui sa vegheze tocmai la respectarea si aplicarea acesteia.

Reforma justitiei nu se poate rcaliza prin afectarea imaginii si prestigiului profesiei de avocat ci printr-o colaborare institutionala normala intre barouri si conducerea instantelor, menita sa asigure calitatea si eficienta actului de justitie.

Astfel de actiuni sunt de natura a transmite in societate un semnal negativ cu privire la credibilitatea institutiilor statului de drept si infaptuirea actului de justitie.

Av. Mihaita BUBATU
Decanul Baroului Olt

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică