Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Dâmbovița solidarizează cu avocații Baroului Vâlcea


9 ianuarie 2014 | Augustin RĂDUCANU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Suntem solidari cu protestul colegilor avocați din Baroul Vâlcea, neînțelegând optica după care participanților activi la actul de înfăptuire a justiției li se restrânge sau chiar interzice posibilitatea de a desfășura această activitate în condiții corespunzătoare importanței sociale a profesiei noastre.

Ne surprinde, de asemenea, neplăcut modul în care suntem tratați și în activitatea propriu-zisă, acum înțelegând că această atitudine este o reflectare a unei anumite mentalități față de avocați și avocatură, pe care o dezavuăm fără rezerve.

În final, subliniem că în felul acesta se contravine însăși rațiunii legiuitorului ce a înțeles să pună în sarcina instanțelor obligația de a asigura spațiul pentru desfășurarea activității în slujba justiției, tocmai în cadrul acestor instanțe, în condiții optime.

av. Augustin RĂDUCANU
Decanul Baroului Dâmbovița

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică