Varia
JURIDICE

Baroul Dâmbovița solidarizează cu avocații Baroului Vâlcea
09.01.2014 | Augustin RĂDUCANU

Secţiuni: VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Suntem solidari cu protestul colegilor avocați din Baroul Vâlcea, neînțelegând optica după care participanților activi la actul de înfăptuire a justiției li se restrânge sau chiar interzice posibilitatea de a desfășura această activitate în condiții corespunzătoare importanței sociale a profesiei noastre.

Ne surprinde, de asemenea, neplăcut modul în care suntem tratați și în activitatea propriu-zisă, acum înțelegând că această atitudine este o reflectare a unei anumite mentalități față de avocați și avocatură, pe care o dezavuăm fără rezerve.

În final, subliniem că în felul acesta se contravine însăși rațiunii legiuitorului ce a înțeles să pună în sarcina instanțelor obligația de a asigura spațiul pentru desfășurarea activității în slujba justiției, tocmai în cadrul acestor instanțe, în condiții optime.

av. Augustin RĂDUCANU
Decanul Baroului Dâmbovița

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti