Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Titus Corlățean: „La MAE vom avea nevoie în anii următori de tineri foarte bine pregătiţi”
10.01.2014 | Daria NICULCEA

Miercuri, 8 ianuarie 2014, a avut loc cea de a V-a ediţie a Galei Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS), organizată la Palatul Parlamentului.

Gala a reunit studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi jurnalişti. La această Gală a participat și Titus Corlățean, ministrul afacerilor externe. În mesajul adresat cu această ocazie, Titus Corlăţean a subliniat că România a avut, are şi va avea nevoie de o elită tânără, a precizat că Guvernul României încearcă să creeze oportunităţi pentru ca elitele tinere care studiază în străinătate să revină şi să  lucreze în ţară, a exprimat deschiderea pentru un parteneriat între MAE şi Liga Studenților Români din Străinătate pentru ca tinerii care doresc să-şi efectueze stagiile de pregătire la misiunile diplomatice ale României, să poată,  în continuare, face acest lucru, potrivit unui comunicat MAE.

Titus Corlăţean: „La Ministerul Afacerilor Externe vom avea nevoie în anii următori de tineri foarte bine pregătiţi. În februarie voi prezenta în Guvern o strategie cadru de pregătire pentru preluarea în 2019, pentru prima dată de către România, a Preşedinţiei prin rotaţie a Consiliului Uniunii Europene.”

Daria NICULCEA


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.