Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Stadiul proiectului ”Dezvoltarea interoperabilităţii bazelor de date destinate IMM-urilor”
13.01.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ministerul pentru Societatea Informațională a dat publicității joi, 9 ianuarie 2014, un comunicat cu privire la stadiul implementării proiectului ”Dezvoltarea interoperabilităţii bazelor de date destinate IMM-urilor”.

Aflându-se în luna a 10-a de implementare, activitățile s-au concentrat pe finalizarea sistemului informatic şi integrarea aplicaţiilor cu bazele de date existente, în acest moment 29 din cele 30 de aplicații fiind finalizate. S-a realizat, în fază incipientă, autentificarea utilizatorilor și s-a demarat dezvoltarea pentru integrarea modulului de autentificare cu proiectul “Dezvoltare Bridge PKI”. De asemenea au fost instruite 15 persoane pentru administrarea bazelor de date, proiectarea și rularea rapoartelor, dezvoltarea și testarea aplicațiilor și programare.

Scopul proiectului este creşterea transparenţei instituţiilor publice si îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice oferite către mediul de afaceri şi cetăţeni. În acest scop proiectul va colecta, agrega și centraliza date publice disponibile în bazele de date naționale aparținând instituțiilor publice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate