Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Olt. Noile cote obligatorii pentru anul 2014
13.01.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Olt a dat publicității vineri, 10 ianuarie 2014, un anunț referitor la noile cote obligatorii începând cu anul curent, în acest sens fiind publicată Hotărârea Casei de Asigurări a Avocaților nr. 11/2014 privind contribuțiile obligatorii lunare la fondul de asigurări sociale.

Cota obligatorie lunară de contribuție la fondul de asigurări sociale al avocaților, începând  cu luna ianuarie 2014 – conform art. 19 și 23 din Statutul CAA și  Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România nr. 857/14 decembrie 2013 – este de 250 lei pentru avocații definitivi și 80 lei pentru avocații stagiari dacă nu au venituri sau veniturile din profesie pe luna respectivă sunt de până la 2.273 lei pentru avocații definitivi și respectiv 727 lei pentru avocații stagiari.

Avocații definitivi sau stagiari care realizează venituri brute din profesie în luna respectivă peste 2.273, respectiv peste 727 lei, sunt obligați să contribuie la fondul de asigurări sociale cu 11% din venitul brut lunar realizat din profesie, dar nu mai mult de 1.250 lei.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.